سلامت
loading...

سلامت

بازدید : 4 يکشنبه 1 بهمن 1396 زمان : 14:13

تولد کودک و زایمان گاهی ممکن است منجر به ایجاد پارگی دهانه واژن شود که از عوارض زایمان طبیعی است. یکی از این پارگی‌ها، پارگی ناحیه‌ی پرینه؛ بین واژن و مقعد است که احتمال وقوع آن هنگام زایمان بین ۱۰ تا ۲۰ درصد است. در این مطلب می‌توانید با انواع پارگی‌های پرینه، درمان و راه‌های جلوگیری از آنها هنگام زایمان آشنا شوید.

انوع پار‌گی پرینه هنگام زایمان

این پارگی‌ها در اولین زایمان طبیعی شایع‌تر است و میزان آن از شکاف‌ها و خراش‌های کوچک تا پارگی عمیق در ماهیچه‌های پایین لگن را شامل می‌شود. هنگام زایمان طبیعی ممکن است در زمان خروج، سر نوزاد به ناحیۀ پرینه فشار وارد کند و باعث کشیدگی پوست و ماهیچه‌های اطراف ناحیۀ واژن شود. در چنین حالتی پزشک ممکن است تصمیم به عمل اپیزیوتومی بگیرد که برای انجام آن، برشی را در ناحیۀ پرینه ایجاد می‌کند تا خروج کودک را تسریع کند، اما واقعیت این است که حتی در صورت ایجاد برش اپیزیوتومی، باز هم خطر پارگی ‌وجود خواهد داشت. پارگی پرینه در اثر زایمان می‌تواند درجه‌های مختلفی داشته باشد. انواع پارگی‌های ممکن در فرایند زایمان شامل موارد زیر است:

پارگی درجه اول: پارگی درجه اول، یک پارگی سطحی شامل پوست پرینه و بافت اطراف دهانۀ واژن است. این نوع پارگی اغلب آن‌قدر کوچک است که معمولاً بدون بخیه یا تنها با چند بخیه به سرعت التیام می‌یابد و عموماً آزاردهنده نیست.

پارگی درجه دوم: پارگی درجه دوم عمیق‌تر است و به ماهیچه‌های زیرین کشیده می‌شود. این پارگی نیاز به بخیۀ لایه به لایه دارد، باعث درد و ناراحتی می‌شود و معمولاً التیام آنها چند هفته طول می‌کشد. بخیه‌ها در دوره التیام جذب می‌شود.

پارگی درجه سوم و چهارم: درصد بسیار کمی از زنان هنگام زایمان ممکن است پارگی پرینه‌ای داشته باشند که تا ناحیۀ رکتوم یا راست‌روده گسترش یابد. این نوع از پارگی می‌تواند برای ماه‌ها باعث ایجاد درد شدید شود و خطر ابتلا به بی‌اختیاری مدفوع را افزایش دهد. این نوع از پارگی دهانه واژن شدید، پارگی درجه سوم یا چهارم نام دارد. پارگی درجه سوم در واقع پارگی در بافت واژن، پوست پرینه و ماهیچه‌های پرینه است که تا اسفنکتر مقعد یا عضله‌ای که مقعد را احاطه کرده نیز گسترش می‌یابد و پارگی درجه چهارم تا ماهیچه‌های اسفنکتر مقعد و بافت زیر آن ادامه می‌یابد.

سایر پارگی‌ها: همچنین این پارگی ممکن است در بافت‌های دیگر نیز رخ دهد. برخی از زنان در بالای واژن، نزدیکی مجرای ادرار دچار پارگی می‌شوند. این حالت تحت عنوان پارگی نزدیک به مجرای ادرار (Periurethral) نیز شناخته می‌شود. این پارگی اغلب بسیار کوچک است و بدون بخیه یا تنها با چند بخیه التیام می‌یابد. با توجه به این که این پارگی عضله را درگیر نمی‌کند، معمولاً با سرعت بیشتری بهبود می‌یابد و نسبت به پارگی پرینه درد کمتری دارد. با این حال، این پارگی معمولاً باعث احساس سوزش در زمان ادرار می‌شود.

​​​​​​​درمان و بهبود پارگی زایمان

در صورت وقوع پارگی یا انجام عمل اپیزیوتومی، این ناحیه از بدن شما نیاز به بخیه خواهید داشت. پزشک ابتدا با تزریق مستقیم داروی بی‌حسی به نواحی مورد نظر، آنها را بی‌حس می‌کند و پس از آن با توجه به میزان پارگی، ناحیۀ مورد نظر را به صورت لایه به لایه بخیه خواهد زد. پس از بخیه، باید به مدت حداقل ۱۲ ساعت روی محل زخم، یخ بگذارید. اگر پارگی بیشتر از یک شکاف کوچک باشد، احتمال درد بیشتر خواهد بود. در این صورت شاید پزشک با توجه به درد شما، داروی مسکن تجویز کند. آزردگی ناشی از این پارگی‌ها ممکن است سه ماه یا بیشتر طول بکشد. اگرچه در پارگی دهانه واژن های سطحی، دوران نقاهت ممکن است تنها چند هفته طول بکشد. در اینجا نکته‌هایی در مورد دورۀ نقاهت بعد از پارگی‌های شدید درجه سوم یا چهارم ارائه شده است:

ادرار یا مدفوع کردن می‌تواند دردناک باشد. از پزشک خود بخواهید تا برای شما نرم‌کنندۀ مدفوع تجویز کند و می‌توانید مصرف آن را تا چندین هفته ادامه دهید.

در صورت نیاز به دفع، خودتان را نگه ندارید و به دستشویی بروید، زیرا ممکن است دچار یبوست شوید.

تا زمانی که پزشک به شما اجازه نداده است، رابطۀ جنسی نداشته باشید.

از قرار دادن شیاف یا هر چیز دیگری در داخل مقعد خودداری کنید.

پارگی اسفنکتر یا پارگی منتهی به رکتوم در زنان، احتمال بی‌اختیاری در دفع گاز معده یا مدفوع را افزایش می‌دهد. اگر از این مشکلات رنج می‌برید با پزشک خود در این مورد صحبت کنید.

راه‌های جلوگیری از پارگی رحم

نوعی از پارگی‌های هنگام زایمان که کمتر شیوع دارد نیز پارگی دهانۀ رحم، لب‌های واژن یا پارگی عمیق‌تر در بافت واژن است. اگر زایمان شما آهسته و کنترل‌شده باشد، ناحیۀ پرینه زمان لازم برای کشیدگی را پیدا می‌کند و در این صورت احتمال پارگی رحم کاهش می‌یابد. برای مثال وقتی سر نوزاد در حال خارج شدن است؛ در این حالت نیازی به فشار آوردن بیش از حد شما نیست. نتایج برخی از مطالعات نشان می‌دهد که استفاده از کیسۀ آب گرم و قرار دادن آن روی پرینه در آخرین بخش از مرحلۀ دوم زایمان که همان مرحلۀ فشار آوردن برای خروج کودک است، خطر پارگی‌های شدید را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد. در نهایت شاید بهتر است به دنبال پزشکی باشید که معمولاً از اپیزیوتومی استفاده نمی‌کند و تجربۀ زیادی در زایمان بدون پارگی و برش در پرینه دارد، اما به یاد داشته باشید شما و پزشک نمی‌توانید همه چیز را کنترل کنید. ممکن است هیچ راهی برای جلوگیری از پارگی دهانه واژن وجود نداشته باشد، به خصوص اگر اندازۀ کودک بزرگ‌تر از حالت عادی است یا در موقعیت دشواری قرار دارد یا بافت‌های شما بسیار ظریف و ضعیف باشند.

بازدید : 6 يکشنبه 1 بهمن 1396 زمان : 14:11

در زایمان طبیعی، لازم است که برای خارج شدن سر نوزاد، مقدار کمی از پارگی دهانه واژنشکافته شود. اگر اجازه دهیم این اتفاق به صورت طبیعی رخ دهد، ممکن است دهانه از چند قسمت و به صورت نامنظم پاره شود، برای جلوگیری از این اتفاق، ماما پس از بی‌حسی موضعی، قسمت پایین دهانه را شکاف کوچکی می‌دهد و پس از زایمان هم آن را با نخ جذبی بخیه می‌کند. معمولا زخم پس از چند هفته بهبود می‌یابد.

پس از زایمان، تا چند هفته ممکن است هنگام نشستن احساس درد کنید یا موقع ادرار احساس سوزش کنید. برای اینکه در این مدت کمتر اذیت شوید، برای نشستن از یک بالشتک استفاده کنید و روی محل‌های سفت ننشینید. همچنین برای کاهش سوزش می‌توانید از کمپرس یخ استفاده کنید.

هنگام ادرار نیز از یک بطری استفاده کنید تا ادرار بر روی زخم‌تان نریزد. یا هنگام تخلیه ادرار، آب گرم را باز کنید و همزمان خودتان را با آن را بشویید تا سوزشی احساس نکنید. زمانی هم که نیاز به تخلیه مدفوع پیدا می‌کنید به کمک یک دستمال تمیز محل زخم را محکم فشار دهید تا فشار مقعد به آن وارد نشود. سعی کنید در این مدت از مواد غذایی فیبردار استفاده کنید تا دچار یبوست نشوید. همچنین می‌توانید از مسکن نیز برای کاهش درد استفاده کنید.

اگر پارگی واژن علاوه بر پوست، شامل بخش عضلانی پارگی دهانه واژن هم باشد، ممکن است چندین ماه زمان ببرد تا بهبود یابد.

بازدید : 6 شنبه 30 دی 1396 زمان : 14:15

مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی، گفت: پوست ماهی های جیوه‌ای برای کودکان و جنین در حال رشد بسیار مضر است.


به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر علیرضا رفیعی پور» با اشاره به اینکه گوشت ماهی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است اظهار کرد: گوشت ماهی دارای اسید‌های آمینه زیاد با قابلیت جذب بالا، اسید‌های چرب امگا۳، ویتامین‌های A ،B ،E و Dو میزان ید بالایی است.


وی ادامه داد: گوشت پوست ماهی در کاهش میزان استرس، کلسترول بد خون و ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی با مصرف منظم ماهی به اثبات رسیده است.

مدیرکل دامپزشکی استان با بیان اینکه این گوشت برای بانوان باردار و شیرده بسیار مفید است، بیان کرد: گوشت پوست ماهی به دلیل دارا بودن امگا ۳ از طریق گردش خون به جنین رسیده و موجب رشد مغزی جنین شده و در چهار ماه اول تولد نوزاد از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل و باعث افزایش ضریب هوشی او می‌شود.


رفیعی با اشاره به یکی از مشکلات درباره مصرف ماهی‌ها جیوه‌ای است که از طریق آلودگی‌های هوا وارد آب دریا و به خصوص در پوست ماهی ذخیره می‌شود، عنوان کرد: ماهی‌ها جیوه‌ای به ویژه برای کودکان و جنین در حال رشد بسیار مضر بوده بنابراین بهتر است برای کاهش میزان این مشکل، پوست ماهی را قبل از مصرف جدا کنید.


وی با بیان اینکه ماهی‌های آب های سرد امگا ۳ بیشتری دارند، پوست ماهی خاطر نشان کرد: ماهی‌ سالمون، ساردین و قزل‌آلا دارای امگا 3 بیشتری نسبت به سایر ماهی‌ها دارند

پوست ماهی اولین جایی است که در معرض آلوده‌ شدن قرار می‌گیرد و خوردن آن به دلیل وجود نیـترات‌ های زیاد، موجب بیماری و سنگ کلیه می‌شود.

برچسب ها پوست ماهی ,
بازدید : 6 شنبه 30 دی 1396 زمان : 14:13

پوست ماهی جزء سالم‌ترین خوراکی‌های روی سیاره‌ی زمین است. پوست ماهی خوراکی سرشار از مواد مغذی مهمی هم‌چون پروتئین و ویتامین D است. هم‌چنین ماهی بهترین منبع اسیدهای چرب امگا-۳ است، که برای مغز و بدن دارای اهمیت باورنکردنی است. در ادامه شگفت انگیزترین خواص ماهی اشاره می‌کنیم که همگی از لحاظ علمی ثابت شده‌اند.

۱. ماهی سرشار از مواد مغذی مهمی است که بیش‌تر آدم‌ها اغلب دچار کمبود آنها هستند

به طور کلی، همه‌ی انواع پوست ماهی ها برای سلامتی‌تان مفید هستند. آن‌ها سرشار از مواد مغذی مختلفی هستند که بیش‌تر آدم‌ها دچار کمبودشان هستند. این مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت، ید، و انواع مختلف ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌شوند.

با وجود این، برخی ماهی‌ها از برخی دیگر بهتر و مفیدتر هستند؛ به نظر می‌رسد ماهی‌های چرب سالم‌ترین نوع پوست ماهی های خوراکی باشند. زیرا ماهی‌های چرب (مانند سالمون، قزل‌آلا، ساردین، تن، و خال‌مخالی) دارای مقادیر بیش‌تری از مواد مغذی مبتنی بر چربی هستند.

این مواد مغذی شامل ویتامین D محلول در چربی است که بیش‌تر آدم‌ها دچار کمبود آن هستند. این ماده مانند هورمون استروئید در بدن عمل می‌کند. هم‌چنین پوست ماهی های چرب، اسیدهای چرب امگا-۳ بیش‌تری دارند. این اسیدهای چرب برای عملکرد بهینه‌ی مغز و بدن‌تان بسیار حیاتی هستند، و باعث کاهش خطر بسیاری از بیماری‌ها می‌شوند. برای برطرف کردن نیاز بدن‌تان به امگا-۳، توصیه می‌شود حداقل هفته‌ای دو یا سه بار ماهی چرب میل کنید.

نتیجه: ماهی سرشار از مواد مغذی مهم شامل پروتئین با کیفیت، ید، و مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف است. نوع چرب ماهی‌ها بیش‌ از سایر انواع آن حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ و ویتامین D است.

۲. مصرف پوست ماهی می‌تواند خطر سکته‌ی قلبی و مغزی را در شما کاهش دهد

سکته‌های قلبی و مغزی شایع‌ترین عوامل مرگ زودرس در دنیا هستند. ماهی به طور کلی جزء بهترین خوراکی‌هایی محسوب می‌شود که می‌توانید برای سلامت قلب‌تان مصرف کنید.

جای تعجب نیست که بسیاری از پژوهش‌های عظیم تجربی نشان داده‌اند آدم‌هایی که به صورت مرتب پوست ماهی مصرف می‌کنند، کم‌تر در معرض خطر سکته‌های قلبی و مغزی و مرگ ناشی از بیماری قلبی قرار می‌گیرند.

پژوهشی که روی بیش از ۴۰، ۰۰۰ متخصص سلامت در ایالات متحده صورت گرفت، نشان داد آن‌هایی که به صورت مرتب در هفته یک یا چند بار ماهی میل می‌کنند، تا ۱۵ درصد کم‌تر در معرض بیماری قلبی قرار دارند. پژوهش‌گران معتقدند نوع چرب ماهی‌ها حتی برای سلامت قلب هم مفیدترند، زیرا سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند.

نتیجه: مصرف حداقل یک بار ماهی در هفته می‌تواند خطر سکته‌های قلبی و مغزی، دو بزرگ‌ترین قاتل جهان، را کاهش دهند.

۳. ماهی حاوی مواد مغذی است که برای دوران رشد بسیار ضروری هستند

اسیدهای چرب امگا-۳ لازمه و نیاز اساسی برای رشد و نمو است.

در این میان اسید چربی امگا-۳ دوکوساهگزائنوئیک اسید (DHA) دارای اهمیت ویژه‌ای است، زیرا در دوران رشد در مغز و چشم تجمع می‌کنند.

از این رو، به مادران باردار و شیرده توصیه می‌شود به اندازه‌ی کافی از اسیدهای چرب امگا-۳ مصرف کنند.

هرچند، در این میان یک توصیه‌ی احتیاطی نیز برای مادران باردار وجود دارد؛ برخی پوست ماهی ها حاوی مقادیر زیادی جیوه هستند، که ممکن است باعث ایجاد مشکل در مغز کودکان در حال رشد شود.

به همین دلیل، زنان باردار فقط باید ماهی‌هایی مصرف کنند که جیوه‌ی کم‌تری در زنجیره‌ی غذایی‌شان وجود دارد ( سالمون، ساردین، قزل‌آلا و…)، و هم‌چنین بهتر است بیش‌تر از هفته‌ای ۳۴۰ گرم ماهی مصرف نکنند

به علاوه، زنان باردار باید از مصرف ماهی خام و نپخته (از جمله سوشی) اجتناب کنند، زیرا ممکن است حاوی ریزاندامگانی (میکروارگانیسم) باشد که به جنین آسیب برساند.

نتیجه: ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ است، که برای رشد مغز و چشم‌ها بسیار ضرورت دارد. توصیه می‌شود مادران باردار و شیرده به اندازه‌ی کافی امگا-۳ مصرف کنند.

خواص ماهی ۴:

پوست ماهی ممکن است ماده‌ی خاکستری مغز را افزایش دهد و با افزایش سن در برابر کهولت و زوال، از آن محافظت کند . یکی از پیامدهای افزایش سن، کاهش عملکرد مغز است (که به آن کاهش قدرت شناختی با افزایش سن می‌گویند).

در بسیاری از موارد این یک روند طبیعی است، ولی در این میان بیماری‌های خطرناک زوال دستگاه عصبی، هم‌چون آلزایمر نیز وجود دارند. جالب است بدانید، بسیاری از پژوهش‌های تجربی نشان داده‌اند سرعت کاهش قدرت شناختی در آدم‌هایی که بیش‌تر پوست ماهی می‌خورند، کم‌تر است.

سازوکار خاصی ممکن است در ارتباط با ماده‌ی خاکستری مغز وجود داشته باشد. ماده‌ی خاکستری بافت عملکردی اصلی در مغز شما است، که حاوی عصب‌هایی است که اطلاعات را پردازش و آنها را ذخیره می‌کنند و از شما یک انسان می‌سازند.

پژوهش‌ها نشان داده‌اند آدم‌هایی که هر هفته پوست ماهی مصرف می‌کنند، در مراکزی از مغزشان که محل تنظیم عواطف و خاطرات است، ماده‌ی خاکستری بیش‌تری دارند.

نتیجه: مصرف ماهی با جلوگیری از کاهش عملکرد مغز در سنین پیری در ارتباط است. آدم‌هایی که به شکل مرتب ماهی می‌خورند، در مراکزی از مغزشان که مسئول کنترل حافظه و عواطف است، دارای ماده‌ی خاکستری بیش‌تری هستند.

خواص ماهی ۵:

پوست ماهی می‌تواند از افسردگی جلوگیری و آن را درمان کند، و از شما آدم شادتری بسازد افسردگی اختلال روانی بسیار رایج و خطرناکی است. افسردگی با کم‌حوصلگی، غمگینی، کمبود انرژی، و از دست دادن علاقه به زندگی و فعالیت همراه است.

با این‌که این بیماری تقریبا به اندازه‌ی چاقی و بیماری قلبی رواج ندارد، ولی درحال‌حاضر یکی از مهم‌ترین بیماری‌های آدم‌های دنیا محسوب می‌شود.

پژوهش‌ها دریافته‌اند آدم‌هایی که مرتبا پوست ماهی مصرف می‌کنند کم‌تر از دیگران در معرض افسردگی قرار می‌گیرند. هم‌چنین دانشمندان بر اساس آزمایش‌های کنترل‌شده‌ی بسیاری دریافته‌اند اسیدهای چرب امگا-۳ برای مبارزه با افسردگی مفید هستند، و به شکل قابل‌ملاحظه‌ای تاثیر داروهای ضدافسردگی را افزایش می‌دهند. بر این اساس، پوست ماهی می‌تواند واقعا شادترتان کند و کیفیت زندگی‌تان را بهبود ببخشد.

هم‌چنین ممکن است پوست ماهی و اسیدهای چرب امگا-۳ برای بهبود دیگر اختلالات روانی نظیر اختلال دوقطبی نیز مفید باشد.

نتیجه: اسیدهای چرب امگا-۳ به ویژه به همراه داروهای ضدافسردگی، می‌توانند برای بهبود افسردگی مفید باشند.

برچسب ها پوست ماهی ,
بازدید : 9 دوشنبه 25 دی 1396 زمان : 12:53

اگر خلط سینه به موقع درمان نشود، می تواند لوله های برونش را تحریک کند و منجر به عفونت های تنفسی فوقانی ثانویه شود.وقتی خلط سینه وجود دارد معمولا نیاز به صاف کردن گلو، سرفه مداوم، آبریزش بینی، تنگی نفس، احساس ضعف و، در برخی موارد، تب نیز وجود دارد. خلط سینه معمولا از طریق سرفه بیرون می آید.

خلط سینه شامل باکتری، ویروس و یا سلول های التهابی به علت عفونت است. علاوه بر بیماری های عفونی مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا و برونشیت، خلط ممکن است بعلت واکنش آلرژیک به مواد محرک مانند آسم و تب یونجه، آسیب تارهای صوتی دیده شود. داروهای خانگی طبیعی سریع و بدون ایجاد عوارض جانبی وجود دارد که می خوانیم.

در اینجا ۱۰ داروی خانگی برای درمان خلط سینه آشنا می شویم :

۱ . بخار

استنشاق بخار از بهترین و ساده ترین راه برای خلاص شدن از شر خلط سینه است . استنشاق بخار به داخل بینی بسیار مفید است

ده دقیقه در بخار حمام روزی دو بار خلط را درمان میکند .

روش دیگر، ریختن آب جوش گرم در یک کاسه بزرگ است . یک حوله بر سر خود گذاشته و بخار به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه استنشاق کنید. این کار به رقیق شدن ترشحات در ریه ها کمک میکند. این روش آسانی است و چند بار در روز میتوانید انجام دهید

۲ . نمک آب

غرغره کردن با آب نمک گرم یکی دیگر از راه آسان برای درمان خلط سینه است . در حالی که آب گرم تسکین دهنده گلو است ، نمک نیز برای از بین بردن باکتری ها کمک میکند

در یک لیوان آب گرم یک چهارم قاشق چای خوری نمک بریزید و چند بار در روز غرغره کنید

۳ . آبلیمو

لیمو یک ماده عالی برای از بین بردن خلط سینه است . لیمو ضد باکتری است ویتامین C دارد و بدن را در برابر عفونت مقاوم میکند

اضافه کردن دو قاشق چایخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری عسل به یک فنجان آب گرم مفید است. نوشیدن حداقل سه بار در روز به تسکین گلو و کاهش تولید خلط کمک میکند

یکی دیگر از گزینه ساده یک برش از لیمو، ریزش نم نم نمک و فلفل بر روی آن و سپس آنرا بخورید . این کار را دو یا سه بار در روزانجام دهید

۴ . زنجبیل

زنجبیل یک ضد احتقان طبیعی است وبرای عفونت های دستگاه تنفسی و گلو استفاده میشود. همچنین، ضد ویروس ، ضد باکتری و ضد خلط سینه است و موجب می شود که راحت تر نفس بکشید

اضافه کردن یک قاشق غذاخوری برش زنجبیل تازه به یک فنجان آب جوش برای چند دقیقه و پس از آن دو قاشق چای خوری عسل اضافه کنید. نوشیدن این چای زنجبیل دارای اثر تسکین دهنده است چندین بار در طول روز مصرف کنید

روش دیگر، چند بار در روز جویدن تکه زنجبیل خام و اضافه کردن زنجبیل به غذا است

۵ . زردچوبه

زردچوبه دارای خواص ضد عفونی کننده قوی است که به کاهش خلط سینه و کشتن باکتری تولید کننده خلط بسیار مفید است . همچنین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند

اضافه کردن یک قاشق چای خوری زردچوبه به یک لیوان شیر گرم و نوشیدن یک بار در صبح و دوباره قبل از رفتن به رختخواب منفعتهای زیادی دارد

همچنین میتوانید نصف قاشق چای خوری زردچوبه را با یک لیوان آب دو یا سه بار در روز بخورید

همچنین اضافه کردن یک قاشق غذاخوری زردچوبه و کمی نمک به یک لیوان آب گرم چند بار درروز غرغره کنید

۶ . سوپ مرغ

سوپ مرغ گرم نیز می تواند خلط سینه را درمان کند. سوپ مرغ داغ به مرطوب کردن راه های هوایی کمک کرده ودردهای گلو را تسکین میدهد

سوپ مرغ حداقل دو یا سه بار در روز برای رفع خلط سینه توصیه میشود .

۷ .فلفل هندی

فلفل هندی طبیعت گرم و تحریک کننده دارد به کاهش درد در قفسه سینه و بهبود گلو درد کمک میکند

یک چهارم قاشق چای خوری یک چهارم فلفل هندی و زنجبیل تازه رنده شده ، عسل و سرکه سیب از هرکدام یک قاشق غذاخوری ، و دو قاشق غذاخوری مخلوط کرده دو تا سه بار دردروز بخورید که داروی درمان کننده خلط است

۸ . عسل

عسل ضد ویروس ، ضد باکتری ، و خواص ضد قارچی دارد که گلو را تسکین داده و خلط را از بین می برد . علاوه بر این، دارای خواص ضد عفونی کننده است که به تقویت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت کمک میکند

اضافه کردن کمی پودر فلفل سفید و یا سیاه به یک قاشق غذا خوری عسل داروی درمان عفونت گلو است این مخلوط را دو بار در روز به مدت یک هفته بخورید

اضافه کردن یک قاشق غذا خوری از عسل را به یک لیوان آب گرم چند بار در روز بنوشید

۹ . پیاز

پیاز دارای آنتی بیوتیک بسیار عالی ، ضد التهابی و خواص ضد خلط سینه دارد همچنین ، پیاز تقویت سیستم ایمنی بدن و به افزایش سرعت فرایند درمان کمک می کند .

پیاز را بشویید و ریز ریز ریز کرد و با دو قاشق غذا خوری شکر هر دو سه یاعت یکبار بخورید داروی خلط است میتوانید این شربت را درست کرده و در یخچال بمدت دو روز قابل نگهداری است

۱۰ . هویج

هویج ی در درمان خلط سینه و دیگر شرایط مشابه بسیار موثر است. هویج یکی از منابع غنی از ویتامین C ، یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد و ایجاد مقاومت در برابر انواع مختلف عفونتها . به علاوه ، هویج دارای بسیاری از مواد مغذی و ویتامین ها است که به کاهش علائم سرفه و همچنین خلط کمک میکند

آب ۴-۵ عدد هویچ را گرفته و با آب کمب رقیق کرده ۲-۳ ثاشق عسل ریخته ومخلوط کنید برای رفع خلط سینه مفید است.

با این روشها خلط از بین میرود ولی اگر خلط سبز یا زرد داشتید به پزشک مراجعه کنید.

برچسب ها خلط سینه ,
بازدید : 8 دوشنبه 25 دی 1396 زمان : 12:53

معمولا خلط گلو در اثر سرماخوردگی یا عفونت قسمت فوقانی دستگاه تنفسی بروز پیدا می‌کند. با اینکه خلط، خطری جدی برای سلامت محسوب نمی‌شود، اما اگر درمان نشود می‌تواند باعث بروز بیماری‌های تنفسی ثانویه مانند برونشیت یا عفونت ریه شود. از علایم وجود خلط می‌توان به صدای خس‌خس سینه، سرفه‌‌های مداوم، آبریزش بینی، تنگی نفس، احساس ضعف و در برخی موارد تب اشاره کرد. محل تجمع آن در گلو و قفسه خلط سینه است و معمولا از طریق سرفه خارج می‌شود.
خلط حاوی باکتری یا ویروس و سلول‌های التهابی است که در پاسخ به عفونت تولید شده‌اند. علاوه بر عفونت ناشی از سرماخوردگی، آنفلوانزا یا برونشیت، خلط می‌تواند در اثر حساسیت یا واکنش آلرژیک و یا بیماری‌ها و مشکلاتی مانند آسم، تب یونجه، آسیب تارهای صوتی و زیاده‌روی در مصرف سیگار، بروز پیدا کند.
کنار آمدن با خلط می‌تواند کاری خسته‌کننده و آزاردهنده باشد. اما به کمک این درمان‌های خانگی می‌توانید با خلط خداحافظی کنید.
۱- بخار آب
بخور دادن بهترین و ساده‌ترین روش درمان خلط است. بخار باعث می‌شود خلط‌ به صورت رقیق باقی بماند و از طریق بینی یا سرفه خارج شود. برای این کار می‌توانید سرتان را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی ظرف حاوی آب جوش بگیرید یا دو بار در روز حمام بخار آب بگیرید.
۲- آب‌نمک
یکی دیگر از روش‌های آسان درمان خلط، غرغره کردن آب گرم و نمک است. آب گرم به نرم کردن خلط کمک می‌کند و نمک در ضدعفونی کردن گلو مؤثر است. برای این کار یک چهارم قاشق چایخوری نمک را در یک لیوان آب گرم حل کنید و غرغره کردن را چندین بار در روز تکرار کنید.
۳- آبلیمو
آبلیمو علاوه بر خاصیت ضدعفونی کننده حاوی ویتامین C است که در افزایش سیستم ایمنی بدن مؤثر است. ۲ قاشق چایخوری آبلیمو را به همراه یک قاشق غذاخوری عسل، در یک لیوان آب داغ حل کنید و حداقل سه بار در روز از این مایع بنوشید. روش دیگر این است که یک برش لیمو ترش را به همراه کمی نمک و فلفل در دهانتان بگذارید و بمکید. این کار را دو یا سه بار در روز انجام دهید.
۴- زنجبیل
زنجبیل یک ضداحتقان طبیعی است و سال‌ها است که برای درمان خلط گلو مورد استفاده قرار می‌گیرد. یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید. برای چند دقیقه به آن زمان دهید سپس ۲ قاشق چایخوری عسل به آن اضافه کنید. این چای زنجبیل را چند بار در طول روز میل کنید. علاوه بر چای می‌توانید تکه‌ای از زنجبیل تازه را در دهانتان قرار دهید و آن را بمکید.
۵- زردچوبه
زردچوبه خاصیت ضدعفونی‌کنندگی قوی‌ای دارد و با کشتن باکتری‌ها جلوی تولید خلط سینه را می‌گیرد. به علاوه، زردچوبه باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود. یک قاشق چایخوری زردچوبه را به یک لیوان شیر داغ اضافه کنید. یک بار در صبح و یک بار قبل از خواب از این نوشیدنی میل کنید. همچنین می‌توانید نصف قاشق چایخوری زردچوبه را به همراه یک لیوان آب، ۲ یا ۳ بار در روز میل کنید. روش دیگر مصرف زردچوبه، چندین بار غرغره کردن محلول آب گرم و یک قاشق چایخوری زردچوبه و کمی نمک در روز است.
۶- سوپ مرغ
یک سوپ گرم می‌تواند به نرم شدن خلط کمک کند. یک سوپ مرغ و سبزیجات نرم درست کنید و حداقل ۲ یا ۳ بار در روز آن را مصرف کنید و برای تأثیر بیشتر به آن زنجبیل و سیر هم اضافه کنید.
۷- فلفل قرمز
فلفل قرمز به ترشح مخاط کمک می‌کند. همچنین فلفل خاصیت ضد درد نیز دارد که به تسکین التهاب گلو و قفسه سینه کمک می‌کند. مخلوطی از یک چهارم قاشق چایخوری از فلفل قرمز و زنجبیل تازه، یک قاشق غذاخوری از عسل و سرکه سیب و دو قاشق غذاخوری آب تهیه کنید و ۲ یا ۳ بار در روز میل کنید.
۸- عسل
عسل دارای خاصیت ضدویروسی، ضدباکتریایی و ضدقارچی است. به همه این‌ها ویژگی ضدعفونی‌کنندگی را نیز اضافه کنید که عسل را به بهترین داروی گلودرد تبدیل کرده است. مقداری فلفل سفید یا سیاه را به یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید و دو بار در روز مصرف کنید. همچنین می‌توانید یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان آب گرم حل کرده و چندبار در روز میل کنید.
۹- پیاز
پیاز یک آنتی‌بیوتیک، ضدالتهاب و خلط آور قوی است که به درمان گلودرد کمک می‌کند. پیاز همچنین باعث افزایش سیستم ایمنی بدن می‌شود و به درمان بیماری سرعت می‌بخشد. یک پیاز کوچک را بشویید و خوب خرد کنید، بر روی آن‌ها ۲ قاشه غذاخوری شکر بپاشید و اجازه دهید کمی استراحت کند تا آب بیاندازد، سپس هر ۲ تا ۳ ساعت یک بار از این مایع بخورید. اضافی این مایع را می‌توانید به مدت دو روز در یخچال نگهداری کنید.
۱۰- هویج
هویج منبع خوبی از ویتامین C و یک آنتی‌اکسیدان قوی است. به علاوه هویج حاوی ویتامین‌های مختلفی است که به کاهش خلط سینه کمک می‌کند. آب ۴ یا ۵ هویج تازه را بگیرید و کمی آب به آن اضافه کنید. سپس ۲ تا ۳ قاشق چایخوری عسل در آن حل کنید و در طول روز نوش جان کنید.
برچسب ها خلط سینه ,
بازدید : 9 يکشنبه 24 دی 1396 زمان : 12:24

رفع جوش بینی با وجود حکایت‌های معروفی که درباره جوش‌های سرسیاه روی بینی بر سر زبان‌ها افتاده، وجود چنین جوش‌هایی به دلیل کثیفی پوست نیست.

در حقیقت شستن زیاد بینی و صورت، پوست بینی را چرب‌تر و جوش‌های سرسیاه را پدیدار می‌کند. معمولا برای رهایی از این جوش‌های کذایی، خالی‌ کردن آنها اولین گزینه‌ای است که به ذهن ما می‌رسد، اما با این کار، تنها بینی خود را پر از روزنه‌های خالی خواهید کرد.

اگر به این کار ادامه دهید، در نهایت به پوستتان آسیب می‌رسانید. در اینجا 6 راه‌حل ساده برای از بین‌بردن جوش بینی را بیان می‌‌کنیم:

1- در طول روز صورت خود را دوبار بشویید؛ یک بار هنگام صبح و یک بار غروب. سپس با استفاده از لوسیون پاک‌کننده ملایمی صورت خود را شستشو دهید، پوست بینی‌تان را بیشتر. اگر احساس کردید پوستتان خشک یا پوسته‌پوسته شده، لوسیون خود را تغییر دهید و فقط یک بار در طول روز از آن استفاده کنید.

2- برای صورت خود لوسیون‌هایی بخرید جوش بینی که حاوی اسیدسالیسیلیک یا پراکسید بنزوئیل باشند. این اطلاعات از تحقیقات مرکز بهداشتی دانشگاه مریلند به دست آمده است. دو لوسیون حاوی این مواد را در آن واحد با هم مصرف نکنید، چون با واکنش ناخوشایندی مواجه خواهید شد.

3- یک بار در طول هفته، صورتتان را بخور دهید. کاسه‌ای را پر از آب‌جوش کنید. حوله‌ای را روی سر خود قرار دهید و روی کاسه خم شوید به طوری که حوله کاملا دور سرتان را گرفته باشد و بخار ایجادشده از زیر حوله خارج نشود. به مدت 5 دقیقه صورت خود را بخور دهید. سپس به آرامی صورتتان را خشک کنید.

4- در طول هفته، یک بار پس از بخور دادن صورت، از چسب‌های مخصوص رفع جوش بینی استفاده کنید. چسب را روی بینی خود قرار دهید و سپس با توجه به زمان تعیین شده در دستورالعمل استفاده از این چسب، آن را روی بینی نگه دارید. به خاطر داشته باشید که حتما پیش از انجام این کار، باید بینی خود را خشک کنید. سپس چسب را به دقت از روی بینی بردارید. چسب باید برخی از سیاهی‌ها و چرک‌ جوش‌های روی بینی را به خود جذب کرده باشد، به طوری که دیگر نیازی به خالی کردن جوش‌ها نباشد. سپس صورتتان را با آب سرد بشویید.

5- در طول روز یا پس از شستن صورت، مرطوب‌کننده بدون روغن به پوست بینی خود بمالید. محصولاتی که حاوی روغن نیستند، چربی پوست را کاهش می‌دهند که این مساوی با رفع جوش بینی هم هست.

6- با پزشک خود مشاوره کنید و از او بخواهید کرم رتینویید غنی از ویتامین A برایتان تجویز کند. این داروها، اندازه روزنه‌های پوستی شما را کاهش می‌دهد و آنها را منقبض می‌کند. هنگام شب، قبل از خواب لوسیون‌هایی را که پیش از این به آنها اشاره شده، به صورت خشک و تمیزتان بزنید.

برنامه مراقبت از پوست خود را به صورت مداوم ادامه دهید. اگر نتایج دلخواه به سرعت پدیدار نشد، خسته و ناامید نشوید. هرگز صورت خود را محکم مالش ندهید. این کار پوستتان را رفع جوش بینی چرب‌تر می‌کند.

برچسب ها جوش بینی ,
بازدید : 4 يکشنبه 24 دی 1396 زمان : 12:24

یکی از مهم‌ترین آرزوهای انسان‌ها، داشتن چهره زیبا است که در اولین برخوردها، بیشترین تاثیر را بر دیگران باقی می‌گذارد. بنابراین، هر کسی می‌خواهد که چهره شفاف و بی‌نقصی داشته باشد، و امروزه هم روش‌های متعددی برای دستیابی به جوش بینی این هدف طراحی شده‌اند.

جوش‌ها، یکی از عامل‌های مزاحمی هستند که زیبایی چهره ما را کاهش می‌دهند. اگر هم روی بینی شکل بگیرند که چهره ما را زشت می‌کنند و حتی اعتمادبه‌نفس ما را پایین می‌آورند. درمانجوش بینی هم می‌تواند واقعا سخت و آزاردهنده شود. حتی این جوش‌ها می‌توانند لکه‌های تیره روی بینی باقی بگذارند.

صحبت درباره علت‌های شکل‌گیری جوش روی بینی

متخصصان، پاسخ‌های زیادی برای این سوال دارند. در نوجوانان، جوش‌های روی بینی معمولا به‌علت هورمون‌های بلوغ ایجاد می‌شوند. در بزرگسالان هم این جوش‌ها می‌توانند به‌علت انسداد در منافذ پوستی به‌وجود بیایند. عفونت باکتریایی نیز علت دیگری برای این جوش‌ها هستند. همچنین، متخصصان معتقدند که جوش‌های روی بینی می‌توانند جوش بینی از علائم بیماری‌ها در بدن باشند.

شیوه‌هایی برای خلاص شدن از شرّ جوش‌های روی بینی

یخ

قرار دادن کیسه یا پارچه پُر از یخ روی جوش‌های بینی،‌ میزان رشد این جوش‌ها را کاهش می‌دهد. اثر خنک‌کننده یخ برای جوش‌ها واقعا جادویی است. البته یخ نباید مستقیما روی بینی قرار بگیرد، بلکه باید درون پارچه یا کیسه نرم ریخته شود. ویژگی دیگر یخ، ‌این است که منافذ پوستی را پاک‌سازی می‌کند و جریان خون را در ناحیه بینی تقویت جوش بینی می‌سازد.

خمیردندان

یکی از ویژگی‌های خمیردندان، توانایی خاص برای خنک کردن پوست است. شما می‌توانید شب‌ها قبل از خواب، از خمیردندان برای التیام درمان جوش بینی استفاده کنید. به‌علاوه، می‌توان از خمیردندان به‌جای یخ هم استفاده کرد.

البته خمیردندان درمان جوش بینی حداقل باید نیم ساعت روی جوش‌ها باقی بماند تا تاثیر کند. در ضمن، منظور ما فقط خمیردندان‌های معمولی است، نه انواع برپایه ژل.

لیموی تازه

آب لیموی تازه، خصلت اسیدی طبیعی و ویژه‌ای دارد. بنابراین،‌ استفاده از آب لیموی تازه برای تسکین جوش‌های روی بینی می‌تواند منافذ پوستی را پاک‌سازی کند و باکتری‌های ایجادکننده جوش‌ها را از بین ببرد. البته وقتی که این کار را انجام می‌دهید، هرگز نباید در معرض تماس با نور مستقیم خورشید قرار بگیرید. تماس با نور مستقیم خورشید در این وضعیت می‌تواند باعث تحریک و التهاب پوست شود. درنتیجه بهتر است که این شیوه درمان جوش بینی را فقط شب‌ها امتحان کنید.

سیر

از دیرباز تا امروز، ‌سیر به‌عنوان یکی از ترکیبات ضدباکتریایی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. درنتیجه سیر ذاتا این توانایی را دارد که جوش‌های ناشی از باکتری را تحت تاثیر قرار بدهد. در ضمن، سیر نوعی ترکیب تصفیه‌کننده خون است. شما می‌توانید سیر را درون یک پارچه قرار بدهید و بعد روی ناحیه مورد نظر درمان جوش بینی بمالید.

بخار

بخار مانند یخ عمل می‌کند و واقعا می‌تواند برای از بین بردن جوش‌های روی بینی مفید باشد. شما می‌توانید آب را به نقطه جوش برسانید و بعد آن را داخل یک ظرف بریزید. بعد یک پارچه روی سرتان بیندازید و به سطح آب نزدیک شوید. در این حالت، بخار به‌خوبی با پوست تماس درمان جوش بینی پیدا می‌کند.

بخار به پاک‌سازی منافذ پوستی هم کمک می‌کند و ناخالصی‌ها را از منافذ بیرون می‌کشد. همین روند در درازمدت رشد جوش‌های روی بینی را به حداقل می‌رساند.

نکته مهم: دستکاری کردن جوش‌ها

بسیاری از افراد عادت دارند که درمان جوش بینی را دستکاری کنند یا آن‌ها را باز کنند. متاسفانه این کار نتیجه‌ای ندارد جز سرایت باکتری‌های بیشتر به سطوح مختلف پوست. به‌علاوه، دانشمندان می‌گویند که دستکاری کردن جوش‌ها می‌تواند به مغز هم شوک وارد کند. دلیلش هم این است که عصب‌های خاصی در ناحیه درمان جوش بینی وجود دارند که مستقیما به مغز متصل شده‌اند.

برچسب ها جوش بینی ,
بازدید : 13 شنبه 23 دی 1396 زمان : 12:35

طب سنتی برای داشتن فرزند پسر باید رژیم غذایی پدر و مادر، مزاج گرم داشته باشد و برای دختردار شدن باید رژیم غذایی با مزاج سرد تجویز شود؛ در نخستین قدم باید مزاج همسران توسط پزشک مشخّص شود سپس متناسب با مزاج کنونی زن و شوهر و بر اساس جنسیت جنین مورد نظر، رژیم غذایی تجویز شود. خوردن ادویه‌ها و مواد غذایی با طبع مایل به گرمی است نیز می‌تواند به جنسیت پسرزایی کمک کند در طب سنتی ایرانی باید تغییر در رژیم غذاییِ هم پدر و هم مادر حداقل سه ماه قبل از بارداری بر حسب مزاج آنان انجام شود.
غذاهایی با طبع گرم مانند آشهای سبک و ساده که در آنها برنج و گوشت و سبزی‌های گرم مثل تره، پیاز، نخود، دارچین، فلفل و زیره استفاده شده باشد, مفید است.
حلیم گندم و برنج به همراه کمی دارچین و فلفل مصرف شود, زرده تخم پرندگان مانند کبک و بلدرچین و ادویه‌هایی مثل زعفران، بذر کرفس، انیسون، بذر شلغم مفید است همچنین حلوایی که با شکر یا شیره انگور پخته شده باشد و مربّای زنجبیل نیز توصیه می‌شود.
مغز پسته, گردو و فندق, سبزی‌هایی مانند کرفس، نعنا، شاهی، پیاز، تره، سیر تازه و میوه‌هایی مانند انجیر، انگور شیرین, روغن کنجد، روغن بادام شیرین و روغن تازه گاو در غذاها و نوشیدنی‌های شیرین مانند شیره انگور و شربت عسل بسیار مفید است.
توصیه‎های غذایی مناسب برای پسردار شدن:
مصرف انواع لبنیات را به حداقل ممکن برسانند یا حذف کنند.
مواد غذایی پُرنمک را افزایش دهند(در حدی که سلامت به خطر نیافتد). مثلا آجیل های بوداده شده و بیسکوییتها و برخی انواع نان و خوراکی های فراوری شده پر نمک هستند.
حبوبات مصرفی در رژیم غذایی پسرزایی را افزایش دهند.
از میوه‌های خشک استفاده کنید. میوه‎های خشک با پتاسیم بالا عبارتند از انجبر خشک، خرما، برگه زردالو، آلو بخارا خشک شده، کشمش.
استفاده از غذاهای شیرین بدون کافئین و ( عسل، نبات، آبنبات) به افزایش تحرک اسپرم کمک و احتمال پسر دار شدن را بالا میبرد.
از غذاهی گرم و تر که برای این افراد مفیدست میتوان به مربای زردک (هویج ایرانی)، مربای زنجبیل، ترنجبین، نارگیل، شلغم, حلیم با گوشت بزغاله، قلیه با دارچین و خولنجان، پسته، نخوداب با دارچین، زعفران و گوشت مرغ، قلیه کدو و شلغم و پیاز، شربت سیب، عصاره گوشت، قلیه با ادویه‌های گرم و زردک و نخود وپیاز وسیر، زرده تخم مرغ عسلی، نارگیل باشکر سرخ از غذاهای مفیدست.
آناناس، موز، هلو، گلابی، سیب، گوجه سبز، آلو، خیار، خرما، گیلاس، تمشک، توت فرنگی، انجیر، خربزه، آب میوه و سبزی، گوجه فرنگی، ذرت، سیب زمینی، کنسرو ماهی، ژامبون، کره، ماء الشعیر، کلوچه، نوشابه گازدار، نقل، قهوه، چای، مایونز، خوراک ویژه پسر دوست هاست.
از نخستین روز عادت ماهانه زن و شوهر بایستی روزانه مقداری خرما و چند بار جوشاندهی ریشه ی کاسنی میل نمایند
در روزهای انعقاد نطفه که معمولا از روز یازدهم تا هجدهم متغیر است بایستی پدر خرمای زیاد و غذاهای گرم مثل پسته، بادام، فندق، مویز و نارگیل میل نماید و مادر بایستی یکی دو بار جوشانده کاسنی خورده و محیط خون و رحم خود را قلیایی کند.
در روزهای تخمک گذاری و لقاح ترشحات رحم باید زیاد و حاوی گلوکز باشد.پس در این روزها: از میوه‌های شیرین محتوی گلوکز – خرما – عسل – کشمش – غلات – هویج – سیب زمینی بخارپزشده -گلوکز – ساکاروز – شربت ذرت – آب نبات – صبحانه شیرین شده – بیسکوئیت – نان گندم سفید، نوشابه های دارای شکر و یا پلیمرهای گلوکز است و ……… استفاده کنید.مقدار پتاسیم مورد نیاز بدن ۱میلی گرم در روز است.برای داشتن فرزند پسر مقدار پتاسیم مصرفی باید به ۱۵برابر برسد.
مادرانی که تمایل به داشتن پسرزایی دارند باید مصرف غذاهای پرکلسیم – پر منیزیم – شیر و فرآورده های لبنی – سبزیجات برگ تیره – اسفناج – گیاهان سبز – حبوبات – مغزجات- کرفس – لوبیاسبز – کاهو کمتر مصرف کنند.
به طور خلاصه غذاهایی که بیشتر برای لقاح پسر مناسب است عبارتند: غذاهای شور – غذاهای شیرین – غذاهای پرکالری – موز – خرما – هویج – سیب زمینی بخارپز – جگر – گوشت – تخم مرغ – خیار -زردآلو – آناناس شیرین – گلابی -سیب – آلوشیرین – گیلاس شیرین – توت فرنگی – مویز – قارچ – صیفیجات – غذاهای دریایی – سبزیجات و میوه های شیرین – کشمش – نان گندم سفید – روزانه دست کم یک ظرف غلات صبحانه – ویتامینهای ای و سی و ب۱۲ – هل – زعفران – دانه های روغنی – شیرینیجات فاقدشیر – کره – مایونز – کاهو –
برچسب ها پسرزایی , پسر زایی ,
بازدید : 11 شنبه 23 دی 1396 زمان : 12:34

از دوران کهن تا به امروز، ‌پدرها و مادرها همواره دوست داشته‌اند که جنسیت نوزادشان را قبل از متولد شدن تشخیص بدهند. دانشمندان علم مدرن هم از دهه‌های گذشته تا کنون، مطالعات زیادی را در این زمینه انجام داده‌اند. براساس مجموعه‌ای از همین مطالعات به ‌سرپرستی دکتر والری گرانت (متخصص باروری)، ویژگی‌های شخصیتی مادر می‌تواند نقش موثری در تعیین جنسیت نوزاد ایفا کند.

این واقعیت پسرزایی زنان را از سال‌ها پیش می‌دانیم که اسپرم، حامل کروموزومی است که جنسیت نوزاد را تعیین می‌کند. بنابراین، محققان همواره تصور می‌کردند که بدن مادر، هیچ تاثیری بر جنسیت نوزاد باقی نمی‌گذارد. با این‌حال، این فرضیه توسط پسرزایی دکتر گرانت مطرح شده است که تخمک زنان، تمایل دارد به این‌که فقط کروموزوم مورد نظر خودش را بپذیرد.

به‌گفته او، این تمایل به‌واسطه شخصیت و هورمون‌های مادر تعیین می‌شود. درواقع، یافته‌های حاصل از این مطالعه نشان می‌دهند که زنان دارای ویژگی‌های شخصیتی فعال و قدرتمند، معمولا میزان تستوسترون بیشتری نسبت به دیگران در بدن‌شان دارند و شانس پسرزایی در آنان بیشتر است. با این‌حال، زنانی که از نظر شخصیتی منفعل و سازشکار هستند، معمولا سطح تستوسترون کمتری در بدن‌شان دارند و شانس دخترزایی در آنان بیشتر است.

دکتر گرانت می‌گوید که می‌تواند جنسیت کودکان را حتی پیش از بارداری و در ۸۰ درصد از موارد به‌درستی تشخیص بدهد، و این کار را فقط براساس ویژگی‌های شخصیتی زنان به انجام پسرزایی زنان می‌رساند.

برچسب ها پسرزایی , پسر زایی ,
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 12

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    آمار سایت
  • کل مطالب : 127
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 72
  • باردید دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 355
  • بازدید ماه : 1362
  • بازدید سال : 1362
  • بازدید کلی : 2128
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی