خواص سوپ مرغ و قارچ
loading...

سلامت

سلامت بازدید : 36 سه شنبه 12 دی 1396 زمان : 15:25

سوپ مرغ و قارچ را شاید بتوان یکی از لذیذترین غذاهایی به شمار آورد که هضمش نیز بسیار ساده است. البته سوپ مرغ و قارچ منهای لذیذ و سریع الهضم بودن، اثرات بسیار منحصر به فردی نیز بر سلامت افراد از خود به جای می‌گذارد.

چرا سوپ مرغ و قارچ برای سرماخوردگی خوب است
کارشناسان علت واقعی اثر گذاری مصرف سوپ مرغ و قارچ در حین سرماخوردگی و یا ابتلا به آنفلوآنزا را در افراد پیدا کرده‌اند. گفتنی است، براساس تحقیقات مصرف سوپ مرغ و قارچ داغ باعث رفع احتقان و گرفتگی بخش‌های تنفسی بدن و از بین رفتن عفونت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

بررسی‌ ها نشان می‌دهند، مصرف سوپ مرغ و قارچ داغ حتی موثر‌تر از بخور صورت می‌تواند التهاب ریه ‌ها و مخاط بینی را کاهش دهد و به پشتیبانی از گلبول ‌های سفید خون برای مقابله با عوامل بیماری زا بپردازد. پزشکان عنوان کرده‌اند پروتئین و کلسیم موجود در سوپ مرغ و قارچ دارای اثر ضد التهابی در بدن است. این یافته ‌ها حاصل تحقیقات محققان دانشگاه هال بر روی اثرات مواد غذایی در مقابله با بیماری‌ ها است.

در فصل سرد از سوپ مرغ و قارچ غافل نشوید
کارشناسان مصرف خواص سوپ مرغ و قارچ را به ویژه در فصول سرد سال به زنان باردار و افراد سالمند، افراد دچار سیستم ایمنی ضعیف و بیماران توصیه اکید می‌کنند. بر اساس شواهد تاریخی اثر گذاری سوپ مرغ و قارچ بر سلامت افراد ریشه در قرون قبل دارد و پزشکان سنتی نیز آن را به بیماران خود تجویز می‌کردند.

کارشناسان مصرف سوپ مرغ و قارچ با انواع سبزیجات و آبلیمو تازه را به بیماران توصیه می‌کنند.

۱. سوپ مرغ و قارچ حاوی آنتی اکسیدان است
خواص سوپ مرغ و قارچ حاوی اسید آمینه‌ی طبیعی به نام سیستئین است، و به همین خاطر می‌تواند با عفونت‌ها مبارزه کند. نوعی از این اسید آمینه وجود دارد به نام استیل‌سیستئین که آنتی‌اکسیدانی قوی است و همه‌ی ما می‌دانیم، آنتی‌اکسیدان‌ها دستگاه ایمنی‌مان را تقویت می‌کنند. بنابراین، سوپ مرغ و قارچ می‌تواند هم از ابتلا به بیماری جلوگیری کند، و هم آنفولانزا را درمان نماید.

۲. مخاط را از بین می‌برد
در ۱۹۷۸، ماروین سکنر پژوهشی به عمل آورد و طی آن ثابت کرد سوپ مرغ و قارچ در از بین بردن مخاط بینی و مجاری تنفسی بیش‌تر از آب داغ یا آب سرد موثر است. این مطالعه توسط پژوهشگری دیگر به نام ایروین زیمنت در ۱۹۸۰ دنبال شد؛ وی ثابت کرد تاثیر سوپ مرغ و قارچ در از بین بردن مخاط به دلیل آن است که این خوراکی داغ و دلپذیر می‌تواند مخاط مجاری تنفسی را رقیق کند؛ پس از آن، مطالعه‌ای مشابه در ۲۰۰۰ توسط استفان رنارد صورت گرفت؛ وی اظهار داشت سوپ مرغ و قارچ میزان مخاط را در ریه کاهش می‌دهد و با این کار، به گلبول‌های سفید خون در مبارزه علیه عفونت‌ها کمک می‌کند.

۳. مجاری تنفسی را نرم می‌کند
البته شاید سوپ مرغ و قارچ به تنهایی کافی نباشد. اگر سوپ مرغ و قارچ تان را آن‌قدر تند کنید که با خوردن‌اش اشک از چشمان‌تان سرازیر شود و آب بینی‌تان راه بیفتد، می‌تواند به بدن‌تان کمک کند تا از طریق سرفه از شر مخاط مجاری تنفسی خلاص شود. بسیاری از داروهایی که برای درمان گرفتگی مجاری تنفسی تجویز می‌شوند، برای مدتی می‌توانند اثربخش باشند، و در بسیاری از موارد، با تمام شدن دوره‌ی مصرف دارو، بار دیگر این بیماری باز خواهد گشت.

اگر با خوردن مقداری خواص سوپ مرغ و قارچ مرغ تند، بتوانید گرفتگی مجاری تنفسی‌تان را برطرف کنید، لطفی بزرگ در حق بدن‌تان کرده‌اید؛ و اگر هم این مخاط‌ها بازگردند، دیگر همراه اسپاسم برونش‌ها (سرفه) نخواهد بود. بخور دادن نیز از دیگر راه‌های مفید است که می‌توانید آن را نیز امتحان کنید.

۴. درد و التهاب بدن را کاهش می‌دهد
هنگام پخت سوپ مرغ و قارچ ، کلسیم و کندروایتین موجود در استخوان مرغ وارد سوپ مرغ و قارچ می‌شود، و این غذای خوشمزه را سرشار از کلسیم می‌کند. کلسیم و کندروایتین دارای تاثیرات ضدالتهابی هستند – بنابراین خواص سوپ مرغ و قارچ می‌تواند بدن درد ناشی از آنفولانزا را کاهش دهد.

۵. پروتئین بدن‌تان را تامین می‌کند
مرغ منبع پروتئین است و از آن‌جا که بعد از پخت خواص سوپ مرغ و قارچ ، گوشت‌ها را از استخوان جدا می‌کنید و به سوپ مرغ و قارچ بر می‌گردانید، از پروتئین موجود در این غذا کاسته نمی‌شود. غذای قابل هضم و سرشار از پروتئین به شما کمک می‌کند برای گذراندن دوره‌ی درمان در طولانی‌مدت انرژی کافی داشته باشید. معمولا دست و پنجه نرم کردن با آنفولانزا انرژی‌مان را کاهش می‌دهد – یک کاسه سوپ مرغ و قارچ می‌تواند ما در دوره‌ی طولانی مبارزه با آنفولانزا پرقدرت نگه دارد.

طرز تهیه‌ سوپ مرغ و قارچ دلپذیر و شفابخش
فرهنگ‌های مختلف دارای راه‌های مختلف برای مبارزه علیه آنفولانزا هستند. ولی برای آن‌هایی که چنین راه‌هایی را بلد نیستند، و طرز تهیه سوپ مرغ و قارچ را هم نمی‌دانند، طرز پخت این خواص سوپ مرغ و قارچ را توضیح می‌دهیم. دستورالعمل این سوپ مرغ و قارچ دلپذیر آن‌قدر ساده است که حتی آن‌هایی که کوچک‌ترین سررشته‌ای از آشپزی هم ندارند می‌توانند به آسانی از پس آن بر بیایند. قابلمه را روی اجاق بگذارید و در آن مقداری روغن زیتون بریزید، و سپس مقداری پیاز و ۳ حبه سیر خرد شده به آن اضافه کنید. وقتی پیازها روی حرارت کمی تغییر رنگ دادند، مقداری هویج خرد شده و ساقه‌ی کرفس قطعه قطعه شده نیز به آن بیفزایید. وقتی هویج و کرفس کمی نرم شدند، تکه‌ای بزرگ از مرغ را به همراه استخوان در قابلمه بگذارید و آن‌قدر آب بریزید تا مرغ کاملا در آن غوطه‌ور شود.

برگ‌ها و ادویه‌جات دلخواه‌تان را به آن اضافه کنید – زعتر، علف لیمو، رزماری، ریحان، میخک یا برگ بو از جمله چیزهایی هستند که می‌توانید به خواص سوپ مرغ و قارچ اضافه کنید. به میزان لازم نمک و فلفل به آن بیفزایید. ابتدا اجازه دهید آب جوش بیاید، پس از آن کمی شعله را کم کنید و بگذارید ۲۵ دقیقه به آرامی بپزد. اگر این سوپ مرغ و قارچ را برای شخصی تهیه می‌‌کنید که به شدت بیمار است، بهتر است مواد جامد را جدا کنید، و پس از برگرداندن گوشت خرد شده‌ی مرغ به مایع، آن را به بیمار بدهد. در غیر این صورت، پس از ۱۰ دقیقه‌ی اضافه، قابلمه را از روی حرارت بر دارید؛ اکنون می‌توانید سوپ مرغ و قارچ را به صورت کامل میل نمایید. در نهایت می‌توانید با برگ رزماری و لیمو، آن را تزیین کنید.
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 16

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    آمار سایت
  • کل مطالب : 163
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 316
  • باردید دیروز : 27
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 367
  • بازدید ماه : 2287
  • بازدید سال : 7024
  • بازدید کلی : 7790
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی