کالری شمار هل
loading...

سلامت

بازدید : 19 دوشنبه 13 آذر 1396 زمان : 11:00

یکی از چاشنی های معطر مورد استفاده در بعضی از غذاها، نان ها، شیرینی ها و به خصوص مرباها، کالری شمار هل است.البته در مقام مقایسه، هندی ها و پاکستانی ها بیشترین مصرف کننده های هل در جهان هستند.

مصرف هل مخصوصاً در فصل های سرد برای افرادی که دچار دردهایی در ناحیه زیر دنده چپ می شوند، بسیار خوب است. هِل انرژی ها را در بدن افزایش می دهد و نشاط و شادمانی افراد را زیاد می کند، مصرف کالری شمار هل در این دنیای پُر سر و صدا و اضطراب امروزی، توان مقابله با مشکلات را افزایش می دهد.

هل در طب سنتی ایران به نام های قاقله صغار و کبار، هیل و هال نیز خوانده می شود. این گیاه علفی دارای میوه ی تخم مرغی شکل کوچکی است به طول 1 ـ 2 cm (در بعضی انواع طولانی تر) که به طور متوسط 15 ـ 20 (در بعضی کمتر یا بیشتر) دانه به رنگ قهوه ای، سبز، زاویه دار و معطر در آن وجود دارد.

کالری شمار هل ، معمولاً برای آن که عطر آن حفظ شود به صورت میوه و یا کپسول آن نگهداری می شود و در مواقع مصرف کپسول را شکسته و دانه ها را خارج می سازند، پوست کپسول آن نیز دارای اسانس است.

هل خواب آور و شادی آور است بنابراین برای افرادی که دچار افسردگی، خمودگی و غمگین هستند، مفید است.

هِل انرژی ها را در بدن افزایش می دهد و نشاط و شادمانی افراد را زیاد می کند، مصرف کالری شمار هل در این دنیای پُر سر و صدا و اضطراب امروزی، توان مقابله با مشکلات را افزایش می دهد.

مزاج هل، همان طور که گفته شد، گرم و خشک است و درجه گرمی خیلی قوی ندارد؛ اما مصرف افراطی آن برای گرم مزاجان ضرر دارد و می تواند در گرم مزاجان موجب سردرد شود در حالی که روغن آن برای رفع برخی از سردردها کالری شمار هل مخصوصاً سردردهای ناشی از باد، سرما و سینوزیت مفید است.

مالیدن روغن هل به گردن و پس سر موجب رفع سردردهای سوداوی ناشی از گرفتگی عضلات می شود که این سردردها، معمولاً در شب و اول صبح بیشتر بروز پیدا می کند.

همچنین هل خواب آور و شادی آور است بنابراین برای افرادی که دچار افسردگی، خمودگی و غمگین هستند، مفید است.

هل موجب باز شدن مجاری درون کبد و طحال نیز می شود؛ طحال نزدیک معده قرار دارد و محل ذخیره خلط سودا در بدن است.

مصرف کالری شمار هل مخصوصاً در فصل های سرد برای افرادی که دچار دردهایی در ناحیه زیر دنده چپ می شوند، بسیار خوب است؛ در قدیم اگر جایی از بدن دمل (توده های حاوی مواد زائد) ایجاد می شد، از هل ضمادی درست می کردند و روی آن قرار می دادند تا اصطلاحاً برسد و سر باز کند و با این کار، این توده ها از بین می روند.

بادشکن بوده و گاز معده و روده را از بدن خارج می سازد.

علاوه بر این، بعضی ها هنگام دم کردن چای معمولی چند دانه هل یا یک عدد میوه کالری شمار هل را در چای می ریزند و همراه با آن دم می کنند. این چای، هم خوش طعم تر می شود و هم خاصیت درمانی دارد.

دانه کالری شمار هل تقویت کننده معده، ضدنفخ و بادشکن است؛ در ضمن به هضم غذا هم کمک می کند.

برچسب ها کالری شمار ,
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    آمار سایت
  • کل مطالب : 49
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 8
  • باردید دیروز : 12
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 8
  • بازدید ماه : 227
  • بازدید سال : 268
  • بازدید کلی : 268
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی